ULUSLARARASI ALEVİ ARAŞTIRMA, DAYANIŞMA VE EĞİTİM VAKFI kuruluşunun ikinci yılında, 5 Mart 2023 tarihinde saat 12:00’de  Odenwald Alevi Toplumu Cemevi’nde olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Genel Kurulun açılışından hemen sonra Vakfın çalışma grupları olan Araştırma, Dayanışma ve Eğitim çalışma gruplarının geçen yılın raporları sunuldu.

Halkla İlişkiler, bürokrasi, üyelik konularında görüş alışverişlerinde bulunuldu. Vakfın 2023 yılı için hedefleri ve yapılması gereken etkinlikler konuşuldu. Daha sonra mali rapor sunumu yapıldı.

Hızır Cemi Yapıldı

Genel Kurul sonrasında ULUSLAR ARASI ALEVİ VAKFI yöneticileri, üyeleri ve davetlilerin de katılımı ile birlikte Odenwald Alevi Toplumu Cemevi’nde Hızır Cemi yapıldı.