Vakfımıza üye olmak için aşağıdaki linki tıklayarak formu doldurup, post@alevi-vakfi.org adresine mail ile başvurabilirsiniz.

Üye Olmak İsteyenler için Önbilgi:

Vakfımız Almanya’da kurulan bir Uluslararası bir Alevi Vakfıdır ve üç alanda hizmet vermektedir:

1. Araştırma– Alevi Tarihi ve Bilgi-Belge- Kitap
  2. Eğitim– Alevilik ile Eğitim Malzemeleri üretimi- Alevi Gençlerin okumasında (Özelikle Alevilik üzerine Çalışanları) ve Alevi Ailelerine Aleviliği öğrenmesi konularında eğitim malzemesi ile  destek olmak.
  3. Dayanışma– Alevi-Aleviye yardım eder şiarı üzerinde Alevi Dergâh, Kurum, Kuruluş, Mağdur ve Fakirlere yönelik dayanışma çalışmaları

Bize Üyelik için Tüzüğümüzde iki İmkan bulunmakta:

1. Fahri Üyelik en az  Ayda 10 € ile
  2. Asil VAKIF  Üyeliği bir sefere mahsus 2.500 €

Ekteki Formu doldurup gönderdikten VAKIF Yönetimi olarak bu başvuruyu küçük bir araştırma sonrası değerlendiriyoruz ve geri dönüş yapıyoruz.

Başvuru  Formunu İndir (pdf)