….

Değerli Canlar,

Dersim-Mazgirt-Darıkent Mahallesi “SUSUZLUĞA UMUT OL” kampanyamız sizlerin maddi-manevi destekleri ile nihayet sevindirici bir şekilde sonuçlandırıldı.

Yaklaşık beş ay gibi uzun bir süre susuz kalan canlarımıza kayıtsız kalmadık.
Uluslararası Alevi Araştırma, Dayanışma ve Eğitim Vakfı ile Avrupa Seyyid Baba Mansur Ocağı Birliği e.V’ nın birlikte mücadelesi ve yoğun çalışması ile nihayet 05 ocak tarihinde hanelerimize su tekrar ulaştırıldı.

Bu canlarımızın sorunlarını sosyal medyada anlatan Sercan İlarslan öğretmenimize, bu sorunlara kulaklarını tıkamayıp bizden destek isteyen Zeynel Abidin Doğan canımıza,
mücadelemizde önce bizlere güvenen- destekleyen, lokmalarını esirgemeden Darıkent’ deki canlarımızla bölüşen sizlere, Muhtarımız Hüseyin Erdem’ e, yaşadığımız herhangi tıkanıklıkta kendisinin de destek vereceğini belirten Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Maçoglu’ na, Tunceli- Pülümür Il Genel Meclisi üyesi Hüseyin Aslan bey’ e, Dersim’ den Esintiler Programı’ nda Darıkent’ i ve oradaki canlarımızın çözüme ulaşmış sıkıntılarını gündemine alan değerli program yapımcımız Ali Kılıç’ a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Elektrik faturalarımız ödendikten sonra oradaki hanelerimize artan lokmalarımızla yiyecek kolisi yardımı yaptık.
Bize emanet edilen lokmalarınızı en doğru şekilde, doğru yerlere ulaştırdık.

Hızır her daim yar ve yardımcınız olsun. Siz bu canlarımıza elinizi uzattınız. Hak’ kın eli her daim elinizin üzerinde olsun.

Var olun!!!

Uluslararası Alevi Vakfı Eşbaşkanları Cemalettin Özer ve Neriman Çatuk