29-02-2024

2024 Şubat ayında başlatılan Deprem bölgesinde 11 ili kapsayan Gıda Kampanyası  300 depremzede aileye gıda ve  öğrenci ve diğer ihtiyaç sahibi toplam 66 kişiye nakdi yardım ile 27 Mart 2024 tarihinde tamamlanmıştır.

Vakıf Yöneticilerinin bizzat katıldığı kampanyada bölgede yaşayan insanlarla birebir temas kurularak destekler sunulmuştur.

Malatya’da bulunan 800 yıllık Cemevinin yetkilileri ile temas kurularak burada da gıda desteğimiz teslim edildi ve dağıtıldı.

Hatay’dan psikolog Ulaş Kondakçı ile Hatay bölgesinde dağıtımlar yaptık.

Bunun yanı sıra bölgede mobil psikolojik destek projesine desteğimiz de halen devam etmektedir.

Daha önce Türkiye’nin Onbir ilini etkileyen büyük depremden hemen sonra, bölgede gıda, kırtasiye, oyuncak yardımları  ve Hatay Psikologlar Derneğini 3 ay finanse ederek sürdürülen Mobil  Psikolojik Destek Projesi  gerçekleştiren ULUSLARARASI ALEVİ ARAŞTIRMA, DAYANIŞMA VE EĞİTİM VAKFI’mızın kampanyası ilgi görmüştür.