BU KAMPANYA TAMAMLANMIŞTIR.

Uluslararası Alevi Araştırma, Dayanışma ve Eğitim Vakfı, tarihimizin doğru kaynaklardan öğrenilmesi, bilginin halka indirilmesi ve doğru yaşatılması doğrultusunda bir kampanya daha başlattı.

Dr. Rıza Yıldırım’ın geniş ve uzun süreli bir araştırma ve çalışmasının ürünü olan Menakıb-ı Evliya (Buyruk) kitabının yaygın olarak okunması için kampanya başlattı. Baskısı Türkiye’de yapılan kitabın özellikle Almanya’da yaşayan Alevi toplumuna ulaştırılması hedefleniyor. Bu çerçevede toplu sipariş verilerek Almanya’ya getirilecek Buyruk kitabı isteyenlere ulaştırılacak.

Vakıf yetkilileri tarafından yapılan açıklamada”İnancımız ile ilgili bilimsel değerli esere her Alevi canımızın ulaşıp, istifade edebilmesi bizim amaçlarımızdan biridir” denildi.

Kitaba ulaşmak isteyenlerin www.alevi-vakfi.com sitesinde iletişim bilgilerinden irtibat kurabilecekleri açıklandı.