Uluslararası Alevi Vakfı olarak kendi imkanlarımız ile ilk etapta Alevilik ile ilgili akademik tez, araştırma vb. okuyan gençlere burs sağlamaya çalışıyoruz. Diğer alanlarda eğitim gören öğrencilerimize ise sponsor bularak eğitim desteği  arayışına giriyoruz.

Buradan Başvuru formu indirerek öncelikle Form ve Öğrenci belgenizi, bur bulunması halinde diğer belgeleri aşağıdaki mail adresimize iletebilirsiniz.

Formu İndir

Not: 2023-24 yılında yeni burs başvurusunda bulunan öğrencilerimizin bir bölümüne daha burs sağlanmıştır. Henüz burs bulunmayan öğrenci listemiz aşağıdadır. Özel bilgileri gizlenmiştir. Burs vermek istediğiniz öğrencinin başvuru numarası ile bizimle iletişim kurarsanız detayları özel olarak paylaşılabilir.

egitim@alevi-vakfi.org
Tel: + 49 162 1605808 Türkiye Temsilcilik: +90 530 570 11 84